Adresa naše web-stranice je: https://schwarzweissinterijeri.hr/

Tvrtka SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o. je posvećena obavljanju poslovanja u skladu sa svim zakonima, uključujući Uredbu EU GDPR – Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka (UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.). Predani smo zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Ova pravila privatnosti uređuju način postupanja s osobnim podacima koje obrađujemo.  Preporučujemo da pažljivo proučite ova pravila kako biste razumjeli kako ćemo postupati s vašim osobnim podacima.

 

Osobni podaci koje možemo prikupljati od Vas

 • Vaše osobne podatke možemo prikupljati za obradu vašeg upita i komunikacija s vama.
 • Možemo prikupljati i osobne podatke koji se odnose na vaše korištenje naših web stranica. Takve podatke prikupljamo pomoću kolačića i sličnih tehnologija.

 

Tvrtka SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o. prikuplja i obrađuje ​​vaše osobne podatke potrebne za učinkovito poslovanje, za korištenje naših usluga te kako bismo Vam pružili ugodno korisničko iskustvo. Neke od tih podataka nam dajete izravno, npr. podatke u korespodenciji putem telefona, e-maila, poruka, popunjavanjem kontakt formi za slanje upita. Osobni podaci koje nam dajete mogu uključivati ​​stavke kao što su vaše ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona, naziv tvrtke…

Prilikom prikupljanja podataka poštujemo Vaše pravo na „smanjenje količine podataka“ tj., prikupljamo samo osobne podatke koji su nužni u odnosu na svrhu za koju ih prikupljamo. Vezano za obradu nekih posebnih stavki osobnih podataka koji nam pomažu u poboljšanju naših proizvoda i pružanju naših usluga, oslanjamo se na “legitimne interese” kao zakoniti temelj za takvu obradu. To uključuje i automatsko prikupljanje i korištenje osobnih podataka poput tehničkih informacija (uređaj koji koristite, operacijski sustav, vrsta preglednika, informacije o vašoj sesiji).

 

Kako upotrebljavamo osobne podatke Vaše osobne možemo upotrebljavati:

 • Za poslovanje i izvršavanje ugovora sklopljenog između Vas i nas;
 • Za ispunjavanje Vaših zahtjeva
 • Za pružanje informacija o uslugama koje od nas zatražite;
 • Kako bismo Vas kontaktirali, primjerice radi slanja informacija o usluzi;
 • Kako bismo Vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi;
 • Kako bismo osigurali da Vam sadržaj bude prikazan na najučinkovitiji način;

 

Podatke dijelimo s trećim stranama samo kada smo dužni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu sa zakonskom obvezom, kao odgovor na pravni postupak ili za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti tvrtke SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o., naših korisnika ili drugih. U tim uvjetima, tvrtka SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o. će otkriti tražene podatke. Voditelj obrade će osigurati da je zahtjev legitiman, potražiti savjete drugih legalnih savjetnika kada je to potrebno.

 

Čuvanje osobnih podataka

Osobne podatke ne čuvamo duže nego što je potrebno. Koliko je potrebno, ovisit će o okolnostima svakog slučaja, uzimajući u obzir svrhu prikupljanja osobnih podataka. Zadržat ćemo Vaše osobne podatke prema potrebi kako bismo Vam pružili pristup našim uslugama. Ako želite zatražiti da više ne koristimo vaše osobne podatke, kontaktirajte nas na email pstrkalj@gmail.com

Sigurnost osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je vrlo važna. Pridržavamo se Pravila za zaštitu osobnih podataka koja su u skladu sa zakonskim propisima za zaštitu osobnih podataka.  Koristimo stroge postupke i napredne sigurnosne značajke kako bismo spriječili neovlašteni pristup i krađu. Nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili različitih načina elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Stoga ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost. Naše web stranice mogu sadržavati veze na web stranice trećih osoba. Ako pratite vezu na bilo koju od tih stranica, imajte na umu da te web stranice imaju svoja pravila privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za ta pravila. Savjetujemo vam da pažljivo pročitate pravila privatnosti na svakoj web lokaciji koju posjećujete.

 

Koja su Vaša prava

Vaša prava u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima su:

 • Pravo na pristup osobnim podacima koje čuvamo o Vama
 • Pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se na odnose na Vas
 • Pravo na brisanje („pravo na zaborav“)
 • Pravo prigovora za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga
 • Pravo na ograničenje obrade Vaših osobnih podataka, uključujući automatizirano odlučivanje i profiliranje
 • Pravo na prigovor na obradu osobnih podataka
 • Pravo na prenosivost osobnih podataka

Bilo koje od navedenih prava možete ostvariti tako da nas kontaktirate na email adresu pstrkalj@gmail.com

 

Izmjene pravila privatnosti

Sve promjene ovih pravila privatnosti objavit ćemo na našim web stranicama.

Kolačići (eng. “COOKIES”)  i slične tehnologije

Tvrtka SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o. upotrebljava kolačiće Google Analytics kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web lokacije. Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu biti pohranjene na Vašem računalu, koristi ih Vaš web preglednik. DETALJNIJE

 

 

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice schwarzweissinterijeri.hr automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja direktora tvrtke SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o.. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o. se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Tvrtka SCHWARZ WEIß INTERIJERI d.o.o. nije odgovorna za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovorna za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Fotografije koje su dio gotovog dizajna web stranice su zaštićene autorskim pravima “Images licensed by Ingram Image” i zabranjeno je preuzimanje i korištenje fotografija.

Datum zadnje izmjene: 30.11.2019.