LIČILAČKI I DEKORATIVNI RADOVI

Ličilački i dekorativni radovi spadaju u završne radove. Za vas obavljamo usluge bojenja vaših interijera. Na vama je da odaberete željene nijanse, a na nama da profesionalno obavimo preuzete poslove. Uz klasično bojenje zidova, nudimo i dekorativne obrade unutarnjih zidnih i stropnih površina.

BOJE INTERIJERA

Boje interijera neprimjetno utječu na naše raspoloženje te je ovisno o namjeni interijera važno odabrati prave nijanse. Za svoje privatne prostore odaberite nijanse u skladu sa svojim željama i osjećajima, nijanse koje će odgovarati stilu vašeg života. Živahnije boje poput crvene, žute i narančaste imat će pozitivan, stimulirajući utjecaj. Zelena je opuštajuća, odmara, stvara unutrašnji mir. Prilikom izbora boja treba imati na umu da određene boje vizualno povećavaju ili smanjuju prostor.

LIČILAČKI I DEKORATIVNI RADOVI

Ličilački i dekorativni radovi daju završni sjaj vašem interijeru te je kvalitetna izvedba vrlo važna. Ako ste među onima koji vole promjene, bojenje zidova je najbrži i najjeftiniji način za osvježenje interijera. Ako pogriješite s bojom, možete se odlučiti za novu kad god poželite. S obzirom na mogućnost nijansiranja boja te bogatu ponudu dekorativnih obrada, u mogućnosti ste poigrati se bojama i različitim teksturama. Na vama je da odaberete željene nijanse, a na nama da profesionalno obavimo preuzete poslove.

GALERIJA

POUZDAN
PARTNER ZA VAŠE PROJEKTE