PODOPOLAGAČKI RADOVI

Specijalizirani smo za izvođenje završnih radova u graditeljstvu. Podne obloge su bitna stavka u uređenju interijera, pokrivaju velike površine te je potrebno osigurati kvalitetno postavljanje. Kontaktirajte nas, realizirat ćemo sve vaše ideje oko uređenja.

POSTAVLJANJE LAMINATA

Kako bi pod bio kvalitetno postavljen i imao dugi vijek trajanja, potrebna su znanja, vještine i odgovarajući alat. Podopolagački radovi se ubrajaju u završne radove i neizbježni su prilikom adaptacije starih ili izgradnje novih objekata. Na vama je da odaberete dekor laminata koji vam se najviše sviđa, a na nama je da polaganje podova odradimo profesionalno i stručno kako bi vaši interijeri zablistali.

POSTAVLJANJE GOTOVIH PARKETA

S obzirom na bogatu ponudu gotovih parketa i laminata, u mogućnosti ste odabrati moderne, tradicionalne, rustikalne, patinirane… dekore. Iako su se na tržištu pojavile različite inovativne, moderne podne obloge, parket je zbog svoje dugovječnosti zadržao poziciju i predstavlja izbor broj 1 u opremanju domova mnogih esteta. Domu daje toplinu i naglašava ljepotu prostora.

GALERIJA

POUZDAN
PARTNER ZA VAŠE PROJEKTE