SUHA GRADNJA

Specijalizirani smo za izvođenje završnih radova u graditeljstvu. Moderna gradnja je nezamisliva bez suhe gradnje. Gradimo spuštene stropove, pregradne zidove od gips kartonskih ploča, postavljamo zidne i stropne obloge, uređujemo potkrovlja. Realiziramo sve vaše ideje.

SPUŠTENI STROPOVI

Spušteni stropovi su gotovo neizostavni u modernom uređenju interijera. Osim što su jako atraktivni, zadovoljavaju i brojne praktične zahtjeve koji se postavljaju pred modernu gradnju (redukcija visine prostorije, uštede topline, zvučna izolacija). Za izradu spuštenih stropova se koriste gips kartonske ploče koje omogućavaju kreativno oblikovanje prostora.

PREGRADNI ZIDOVI

Gips kartonskim pločama je jednostavno manipulirati što utječe na brzinu izvođenja radova. Izrada pregradnih zidova je jednostavna, omogućuje brzo oblikovanje ili prenamjenu prostora. Na tržištu postoje gips kartonske ploče različitih karakteristika, ovisno o namjeni mogu se koristiti obične ploče, vlagootporne, vatrootporne, protupožarne, savitljive i druge gips kartonske ploče.

ZIDNE I STROPNE OBLOGE

Svi sistemi suhe gradnje međusobno se nadopunjuju te tako stvaraju potpuna i  ekonomična prostorna rješenja. I u novogradnji i kod sanacija starijih objekata često se javlja potreba za oblaganjem zidova i stropova sustavima suhe gradnje. U modernoj gradnji gips je neizostavan materijal. Osim što je primjena gips kartonskih ploča jednostavna, gips je ekološki proizvod te je stoga poželjan građevinski materijal.

UREĐENJE POTKROVLJA

Suhomontažni sistemi omogućavaju brzo i kreativno oblikovanje prostora prema želji klijenata te brzo izvođenje radova pri gradnji, preuređenju ili prenamjeni prostora. Ugradnja rasvjete i instalacijskih vodova je jednostavna. Danas je nezamislivo uređenje potkrovlja bez primjene gispkartonskih ploča. Suha gradnja se koristi prvenstveno za izradu spuštenih stropova, pregradnih zidova i za oblaganje potkrovlja.

GALERIJA

POUZDAN
PARTNER ZA VAŠE PROJEKTE